Varta - este o companie originara din Germania, parte a grupului international de firme Spectrum Brands, specializata pe productia de baterii,acumulatori,incarcatoare de baterii si lanterne.Prin calitatea produselor sale (made in Germany ), inovatiile concepute in laboratoare proprii de cercetare si prin adaptarea la necesitatea tot mai mare de aparate portabile, Varta a reusit sa se impuna ca o marca de top pe piata din Romania precum si la nivel international. Astazi produsele Varta sunt apreciate de catre consumatorii din peste 30 tari. www.varta-consumer.ro

Prexico oferta servicii specifice de distributie pentru produsele Varta pe aria judetelor Sibiu si Valcea inca incepand cu anul 2001.

Gama diversificata de produse,aprecierea consumatorilor,promotiile atractive, POSM-urile si consilierea de specialitate sunt beneficii care fac din parteneriatul pentru retail pe care il propunem clientilor nostri sa fie unul de mare succes.Astfel, clientii nostri constientizeaza faptul ca daca te bazezi pe Varta primesti tot ce ai nevoie de la un singur furnizor.

Baterii - Gama de produse oferita este foarte variata aici incluzind si baterii speciale,baterii industriale,baterii pentru ceasuri,etc.O prezentare amanuntita si o clasificare a produselor este disponibila pe site-ul oficial.

Baterii Alkaline   Acumulatori (Baterii reincarcabile)   Incarcatoare - Varta, in calitatea sa de lider pe segmentul de piata destinat incarcatoarelor,a revolutionat piata atit prin incorporarea unui design sofisticat in conceperea gamei de incarcatoare cit si relansind intreaga gama de incarcatoare si acumulatori.   Lanterne - In functie de destinatia lor, Varta a dezvoltat o gama extinsa de lanterne :lanterne pentru acasa, pentru profesionisti,lanterne mini,pentru activitati in aer liber sau lanterne pentru copii - concept unic pe piata.