Pan Group S.A. este o companie 100% romaneasca, cu sediul in Craiova, specializata pe productia de crackers, brezel, paste, rulade si produse de morarit si panificatie.( http://www.pangroup.ro)
Avind peste 80 de ani de traditie, Pan Group este unul dintre cei mai importanti competitori pe segmentele de piata pe care activeaza, brandurile sale beneficiind de recunoasterea incontestabila a calitatii produselor proprii.

In portofoliul nostru, Pan Group este unul din business-urile de succes care au evoluat dea lungul timpului, ajungind astazi la performante deosebite - societatea noastra este distribuitorul produselor Pan Group pe judetele Sibiu si Valcea.

Salatini & Capolini - sunt brandurile cu care compania Pan Group este prezenta pe piata de crackers si respectiv brazel, produsele fiind disponibile intr-o gama larga de gramaje si arome:
Salatini 90g,400g,1kg si 2kg (sare, bacon, branza, mac, piza, susan si "de post"); Salatini mic dejun 120g (sare, mac si susan) respectiv Capolini 80g, 300g, 700g, 1.5kg si 4kg-vrac (sare, mac, susan).   Paste Fainoase Moara Baniei & Pan Group - sub aceste branduri sunt comercializate pastele fainoase atat de apreciate de consumatori : Spaghete 500g si 5kg, Macaroane 500g si 5kg, Fidea 500g, Taitei 500g, Penette 400g si 5kg, Conchiglie 400g si 5kg, Corneti 400g si 5kg, Elicoidali 400g si 5kg,Fusilli 400g si 5kg,Chifferi 400g si 5kg,   Rulade & Prajiturica - Rolini D`Oro - este brandul sub care Pan Group produce si comercializeaza rulade si prajiturica stratificata: Rulada 180g cu crema de cacao, fructe de padure, cappucino, ciocolata, piersici, visine, caise, capsuni; prajiturica stratificata cu crema de: cacao, lapte, caise, cappucino.   Biscuiti Tismana - sub acest brand este comercializata o gama mare de biscuiti dulci: simpli, cu crema, petit beurre sau sandwich in diferite gramaje(inclusiv vrac) si arome.   Morarit - si pe acest segment de piata Pan Group este recunoscut ca unul din producatorii de top. Produsele sunt comercializate sub brandul Moara Baniei si includ: faina 1kg sau 25kg - tip 000,550 sau 650, malai preambalat la 0,5kg si 1 kg, gris 0,5kg, arpacas 1kg si pesmet.