Ficosota Sintez Romania - este compania care reprezinta in romania interesele grupului de firme de origine bulgara Ficosota Sintez OOD - unul din cei mai importanti producatori de pe piata de FMCG din Europa centrala si de Est.
www.f-s.bg/ro/index.php
In Romania, Ficosota este prezenta pe piata de FMCG pe sectorul non food cu o gama variata de detergenti,sapunuri si cosmetice sub urmatoarele branduri : Savex, Semana, Feya, Teo, Milde, Emeka, Nappa, Everbel si Pufies.
In portofoliul nostru, Ficosota Sintez este prezenta inca din anul 2008, Prexico fiind distribuitorul produselor Ficosota pe zona judetului Sibiu.

Savex - sub acest brand se comercializeaza o gama larga de detergent de rufe automat in variantele lichid si pudra, precum si detergent manual pudra.   Semana - este brandul care se adreseaza cumparatorilor cu o gama de balsam de rufe intr-o gama variata de arome si gramaje.   Feya - este brandul sub care se comercializeaza detergenti de vase sub forma de gel in diferite arome si granaje   Teo - acest brand inglobeaza sapunuri atit solide cit si lichide precum si sampoane intr-o mare varietate de arome,gramaje si forme de prezentare.   Milde, Emeka si Nappa - sub aceste branduri Ficosota comercializeaza hirtie igienica (Milde,Emeka) si prosoape de bucatarie(Nappa) - produse de cea mai inalta calitate.   Pufies - sub acest brand, Ficosota se adreseaza cumparatorilor cu scutece pentru copii.   Everbel - reprezinta brandul sub care se comercializeaza absorbante.