Tymbark Maspex Romania(http://www.maspex.ro/) - este o companie romana, localizata in Valenii de Munte, Judetul Prahova si este parte a grupului de firme Mapex Wadowice(http://www.maspex.com.pl/en/) originar din Polonia.

Grupul Maspex Wadowice inglobeaza zece companii poloneze si douasprezece companii din afara Poloniei si activeaza pe piata de F.M.C.G. la nivel european cu branduri puternice - majoritatea acestor branduri fiind lideri pe pietele tarilor in care activeaza.

In portofoliul Prexico, Tymbark Maspex este prezent inca din anul 2001 si este unul dintre furnizorii cei mai importanti atat prin prisma cifrei de afaceri dezvoltate cat si prin numarul mare al segmentelor de piata acoperite de produsele Tymbark Maspex. Importanta mare in piata a brandurilor Tymbark Maspex, cat si gradul ridicat de adresabilitate a acestora se reflecta deasemenea si in numarul mare de clienti pe care reusim sa-I acoperim de aproximativ 1000. Astfel, parteneriatul pentru aria judetului Sibiu dintre Tymbark Maspex si Prexico este unul de succes, reusind in permanenta sa oferim produselor din portofoliu atat o acoperire mare a pietei de retail cat si o buna vizibilitate.

Datorita numarului mare de produse dezvoltate pe diferite segmente de piata, portofoliul Tymbark Maspex este impartit in doua divizii :
Divizia de Sucuri si Divizia de Produse uscate.

Tymbark Maspex - Divizia Sucuri : Tymbark este unul dintre producatorii cei mai importanti care activeaza pe piata de sucuri necarbonatate si nectaruri din Romania. Pe aceasta piata compania Tymbark Maspex detine urmatoarele branduri: Carotella, Ciao, Figo, Tedi, Tymbark, Fontea.

Ciao: Este o bautura racoritoare, pasteurizata cu pulpa de fruct in compozitie, se comercializeaza in TETRA PAK-uri de 2l (promo - 2l la pret de 1l) in urmatoarele sortimente: portocale, piersici, multivitamine, tomate, mar verde, grapefruit roz, limonada, mere - aronie-visine.

  Figo: Este un brand care se adreseaza in special copiilor cu o bautura necarbonatata cu suc de fructe. Este ambalat la pet 330ml sau Figo Fun la TETRA PAK de 150ml in urmatoarele variante: Figo capsuni, Figo portocale si mandarine, Figo multivitamine; Figo Fun portocale, Figo Fun exotic, Figo Fun piersici, Figo Fun zmeura, Figo Fun capsuni.   Tedi: Este unul din brandurile cele mai indragite de catre copii. Sub acest brand se comercializeaza un suc natural obtinut din piure de morcovi si fructe la TETRA PAK de 200ml, sticle de 330ml si 750ml in urmatoarele arome: portocale, piersici, multivitamine, zmeura, banabe,para.   Tedi Play : bautura racoritoare cu suc de morcovi si fructe care beneficiaza de tehnologia TOP ASEPTIC in ambalaje de tip PET de 400ml in urmatoarele sortimente: Tedi Play morcov - zmeura - lamaie verde - mere,Tedi Play morcov - capsuni - lamaie verde - mere,Tedi Play morcov - cirese - lamaie verde - mere,Tedi Play morcov - portocale rosii - lamaie verde - mere.   Tedi Waterr: este o bautura racoritoare care prin combinatia dintre apa si un continut mic de suc de fructe ofera consumatorilor o experienta inedita. Beneficiaza de asemenea de tehnologia TOP ASEPTIC si se comercializeaza la 500ml in ambalaje de tip PET in urmatoarele variante:Tedi Waterr lamaie, Tedi Waterr mere, Tedi Waterr capsuni.   Tymbark: Nectarurile Tymbark sunt comercializate intrun ambalaj aseptic cu tehnologie TETRA PAK la 1L, 2L sau la 200ml precum si in sticlute de 250ml (recomandat pentru HoReCa). Prin acest produs Tymbark ne ofera o paleta larga de fructe si combinatii de fructe: Portocale, Portocale cu portocale rosii, Piersici, Grapefruit rosu, Visine, Caise, Pere Williams, Ananas, Prune, Multivitamine, Multivitamine cocktail rosu, Cactus, Banana verde, Rodie, Portocale 100%, Portocale cu mandarine 100 %, Mere 100%, Tomate 100%, Grapefruit 100%,Exotic, Banana - mere - zmeura, Banana - ananas.   Tymbark Cool: Este o bautura necarbonatata care beneficiaza de o reteta fara conservanti si tehnologie de ambalare in mediu aseptic. Se comercializeaza in ambalaje tip PET la 2L si la in urmatoarele sortimente: Portocale, Grapefruit Roz, Mar Verde, Multivitamina, Piersica, Visine,Lamaie,Ananas.   Tymbark Fontea: un concept nou pe piata din Romania ce imbina racoarea apei cu savoarea fructelor proaspete intr-o bautura racoritoare necarbonatata. Beneficiaza de asemenea de tehnologia TOP ASEPTIC in ambalaje tip PET de 1,5L in urmatoarele arome: Lamaie, Mar, Capsuni.   Tymbark Limonada: este un produs inedit, a carui reteta (o lamaie intreaga, zahar si apa) pastreaza mult din gustul limonadei facuta in casa. Se comercializeaza in ambalaje tip PET imbuteliate prin tehnologia TOP ASEPTIC, la 500ml in variantele Limonada de lamaie si Limonada de lamaie si grapefruit.