Compania americana Mars este o multinationala, care s-a dezvoltat pe mai multe directii de business si care inglobeaza unele din cele mai puternice branduri la nivel mondial. In Romania activeaza inca din anul 1994 pe urmatoarele segmente de piata: Food, Ciocolata si Pet Food. Pe fiecare din aceste segmente pe care este reprezentata, compania Mars este lider de piata, marcile sale beneficiind de intreaga apreciere a consumatorilor.

Parteneriatul pe care societatea noastra la dezvoltat cu aceasta companie se intinde pe parcursul a peste 10 ani si se bazeaza in primul rand pe rezultatele bune obtinute in dezvoltarea brandurilor din portofoliu.

Portofoliul de produse "Food" cu care compania Mars este prezenta in Romania este reprezentat in piata de brandurile Uncle Ben's si Dolmio Uncle Ben's Orez: este un orez pufos, atent selectionat, ale carui boabe nu se lipesc niciodata si este disponibil in urmatoarele variante: orez integral , orez basmati si orez cu bob lung.   Uncle Ben's Sosuri : sosurile Uncle Ben's inglobeaza retete rafinate, din ingrediente naturale avind mai multe zone de inspiratie - Mexic, Franta, Grecia, India, Thailanda si China. Sunt ambalate in borcane de sticla la 400g si sunt disponibile in urmatoarele variante: Sweetamp;Sour legume, Sweet&Sour picant, Szechuan, Chili Mexican, Mediteranean, Alb cu ciuperci, Dijon Miere&Mustar, Sweet&Sour Ananas.   Dolmio: sub titulatura acestui brand, compania Mars comercializeaza in Romania o gama de sosuri Bolognese pentru paste. Sosurile Dolmio sunt ambalate in borcane de sticla de 500g si se regasesc in urmatoarele variante: Sos paste Bolognese cu usturoi si ceapa, Sos paste Bolognese cu ciuperci, Sos paste Bolognese original cu busuioc si ulei de masline, Sos paste Bolognese cu legume, Sos paste Bolognese picant cu chilli.