Johnson Wax este o companie internationala,originara din SUA, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori la nivel mondial de produse de curatenie, intretinere a locuintei precum si alte produse pe baza de substante chimice.Evolutia a cestei companii se intinde pe parcursul mai multor decenii, timp in care a reusit sa construiasca branduri puternice cu recunoastere internationala. http://www.scjohnson.ro
Incepand cu anul 2007, pentru judetul Sibiu, societatea noastra a infiintat o divizie specializata in distributia produselor non-food avind la baza produsele Johnson Wax. Brandurile comercializate in prezent in tara noastra: Pronto, Mr.Muscle, Duck Anitra, Glade, Oust, Raid, Baygon, Autan.

Glade & Oust - sub aceste branduri se comercializeaza o gama larga de odorizante sub diferite forme si arome.
http://www.glade.ro ; http://www.oust.com   Pronto - este un brand destinat produselor de curatat suprafetele mobilei (lemn sau altele).   Duck Anitra - sub acest brand se comercializeaza produse pentru intretinerea toaletei.   Mr.Muscle - acest brand este destinat produselor de curatat baia, bucataria,geamurile precum si pentru geluri si granule de desfundat tevi .   Raid & Baygon & Autan - sunt brandurile sub care se comercializeaza produse pentru controlul insectelor.