BEST FOODS Productions S.R.L. este o companie cu orinigine greceasca, care activeaza in Romania inca din anul 1994 si produce: snacks-uri, chips-uri, pufuleti, popcorn, alune, croissante,,miniprajituri si rulade.

Prin fabrica care o detine in Romania si impreuna cu firma greceasca American Snacks, s-a reusit pozitionarea si dezvoltarea brand-urilor proprii la nivelul pietei Balcanice. Produsele oferite au un raport calitate/pret favorabil consumatorului, iar astfel reusesc sa concureze cu success pe pietele pe care activeaza, brandurile unora din cele mai mari companii din lume. http://www.bestfoods-ltd.com/index.htm

Colaborarea , pe aria judetelor Sibiu si Valcea intre Prexico si Best Foods este una de succes si se intinde pe parcursul a peste 10 ani.
De la an la an am inregistrat rezultate pozitive in distributia acestor produse, reusind astfel prin activitatea noastra, sa sporim in mod constant diversitatea de produse prezenta in magazine si disponibilitatea tot mai mare a produselor pe piata.

Produsele si Brandurile BestFoods:
Snacks-uri extrudate, Chips-uri si Popcorn

Pe aceasta piata, cu un caracter puternic concurential, Best Foods a reusit sa isi impuna branduri detinute in portofoliu, branduri carora consumatorii au decis sa le acorde un grad ridicat de popularitate:

Lotto - este disponibil (la diferite gramaje) in variantele: Lotto Classic, Lotto Pizza, Lotto Peanuts, Lotto Mega Pops, Lotto Monsters, Lotto cu Surprize, pufuleti Lotto Naturali si pufuleti cu aroma de alune Lotto Mega Nuts.   Lotto Pop-O tops - este brandul sub care Best Foods comercializeaza popcorn iar produsele sunt disponibile la gramaj de 75g in variantele : Lotto Pop-O tops Sare, Lotto Pop-O tops Barbecue, Lotto Pop-O tops Cheese.   Bestini - este disponibil (la diferite gramaje) in variantele: Bestini Bacon, Bestini Cheese si Bestini Peanuts.   Jumbo Chips - este brandul sub care se comercializeaza chipsuri de cartofi prajiti si este disponibil (la diferite gramaje)in variantele: Jumbo Chips Sare, Jumbo Chips Smantina, Jumbo Chips Paprika, Jumbo Chips Barbecue, Jumbo Chips Oregano, Jumbo Chips Chili.   Miniprajituri, Rulade si Croissante
Pe acest segment de piata, produsele comaniei Best Foods sunt comercializate sub brandul BesTime si reprezinta pentru consumatori un produs de calitate superioara, accesibil si disponibil pentru orice moment.

Astfel, produsele din aceasta categorie sunt printre produsele cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata romaneasca si sunt disponibile la gramaje de 200g pentru rulade, 30g pentru prajitura si respectiv 65g pentru croissante in urmatoarele variante/arome: Rulada cu gem de capsuni, Rulada cu crema de cacao, Rulada cu gem de fructe de padure, Prajitura cu gem de capsuni, Prajitura cu crema de cacao, Prajitura cu gem de fructe de padure, Prajitura cu gem de portocale, Croissant cu crema de sampanie si Croissant cu crema de ciocolata.   Alune
Si pe acest segment de piata , atuurile produselor Best Foods - gust si calitate - au reusit sa cucereasca un loc fruntas in preferintele consumatorilor, Best , brandul sub care sunt comercializate reprezentind unul din liderii acestui segment de piata.
Astfel, Alunele Best, disponibile in trei arome (Sare, Paprika, Barbecue) si o plaja mare de gramaje (50g, 100g, 500g, 1kg si 2kg) sunt in topul produselor cu cele mai mari vanzari din portofoliul Prexico.   P.O.S.M - uri
Pentru o imagine si vizibilitate cat mai buna a produselor, la punctele de vinzare, Best Foods si Prexico pune la dispozitia clientilor sai, pe langa consultanta privind vanzarea si merchandising-ul produselor, materiale promotionale incluzand aici si standuri pe care se pot expune in magazine produsele Best Foods.