Compania americana Mars este o multinationala, care s-a dezvoltat pe mai multe directii de business si care inglobeaza unele din cele mai puternice branduri la nivel mondial. In Romania activeaza inca din anul 1994 pe urmatoarele segmente de piata: Food, Ciocolata si Pet Food. Pe fiecare din aceste segmente pe care este reprezentata, compania Mars este lider de piata, marcile sale beneficiind de intreaga apreciere a consumatorilor.

Parteneriatul pe care societatea noastra la dezvoltat cu aceasta companie se intinde pe parcursul a peste 10 ani si se bazeaza in primul rand pe rezultatele bune obtinute in dezvoltarea brandurilor din portofoliu.

Hrana pentru animale de companie reprezinta o piata in plina dezvoltare.Pe piata locala, prin brandurile pe care le comercializeaza, compania Mars este liderul si promotorul acestei piete.Mars se adreseaza detinatorilor de caini cu brandurile :Caesar,Pedigree si Chappi; iar pentru stapinii de pisici cu Sheba,Whiskas si Kitekat.

Pedigree - sunt produse premium ,care se adreseaza stapinilor de caini cu o gama variata de hrana umeda , hrana uscata cit si "deserturi" pentru caini.   Chappi - este brandul cel mai popular printre crescatorii de caini.Sub acest brand, Mars comercializeaza hrana pentru caini umeda si uscata intr-o mare varietate de ambalaje si arome.   Whiskas - Este un brand premium de hrana (umeda si uscata) pentru pisici, sub care Mars comercializeaza produse de cea mai inalta calitate. Whiskas ofera prin produsele sale atit o hrana completa si sanatoasa cit si un mod de a-ti rasfata pisica.   KiteKat - se adreseaza detinatorilor de pisici care i-si doresc pentru pisica lor o hrana variata si gustoasa, care sa satisfaca nevoile sale de nutritie.