Alka co. este o companie romaneasca, aflata in plina dezvoltare si expansiune, specializata pe productia de napolitane glazurate si neglazurate, biscuiti, cake-uri, cafea, seminte si fructe uscate. http://www.alkagroup.ro/
In portofoliul Prexico, Alka este cel mai vechi furnizor, parteneriatul dintre cele doua societati avand o vechime de peste 10 ani. Pe parcursul timpului am evoluat impreuna, iar in momentul de fata ne mandrim cu performantele remarcabile pe care am reusit sa le atingem in distributia produselor Alka.
Astfel in aria sa de distributie - judetul Sibiu, Prexico reuseste sa deserveasca un univers de ~ 1.000 clienti.

Produsele si Brandurile Alka :
Napolitane - Cu brandurile sale - Alfers si Alka Wafers, pe piata de napolitane glazurate & neglazurate, Alka este unul din principalii jucatori impartind piata cu branduri cum ar fi Joe si Naty - acestia reprezentind principalii competitori.
Produse: Napolitane glazurate, napolitane neglazurate, napolitane ambalate, napolitane vrac (preambalate).

  Seminte & fructe uscate -Aici cu brandul Nutline, Alka detine suprematia fiind liderul incontestabil al acestei piete. Nutline a castigat notorietate si recunoastere prin consecventa de care Alka a dat dovada in calitatea produselor inca de la inceputul formarii acestei piete.
Produse: Seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, seminte decojite de floarea soarelui (miez), seminte decojite de dovleac (miez), fistic, arahide, migdale, alune de padure, caju, Cocktail Mix, Party Mix, Fitness Mix.
http://www.nutline.ro/ sau http://www.naturalfix.ro/

  Cake-uri - Prajitura Casei - brandul cu care Alka activeaza pe aceasta piata inglobeaza produse care au reusit sa surprinda in modul cel mai placut clientul final atat printr-un grad ridicat de inovatie cat si prin confortul pe care il ofera.
Produse: prajitura si mini prajitura
http://www.prajituracasei.ro/

  Biscuiti - pe o piata puternic fragmentata, chiar dacanu este unul din liderii pietii producatoare de biscuiti, Alka a reusit sa se diferentieze de ceilalti competitori, brandurile sale Dr.Krantz, Fancy Bakery si Zeo , ocupand un loc aparte in preferintele consumatorilor.
Produse: Biscuiti cu miez de seminte de floarea soarelui, biscuiti caramelizati cu scortisoara, covrigei glazurati, biscuit glazurati cu cacao si biscuiti glazurati cu vanilie.
http://www.fancybakery.ro/ sau http://www.zeo.ro/

  Cafea - Compania Alka, este prezenta si pe aceasta piata cu brandurile Stretto si Gold Mocca, avand traditie in producerea si ambalarea cafelei inca din anul 1994 - Gold Mocca fiind primul brand romanesc de cafea.
Streto - este brandul pe care Alka la dezvoltat pentru clientii HoReCa, acesta avand un grad ridicat de accesibilitate pentru toate tipurile de locatii.
Produse: cafea macinata, cafea macinata decafeinizata, cafea macinata amestec, cafea boabe si cafea espresso boabe.