Compania americana Mars este o multinationala, care s-a dezvoltat pe mai multe directii de business si care inglobeaza unele din cele mai puternice branduri la nivel mondial. In Romania activeaza inca din anul 1994 pe urmatoarele segmente de piata: Food, Ciocolata si Pet Food. Pe fiecare din aceste segmente pe care este reprezentata, compania Mars este lider de piata, marcile sale beneficiind de intreaga apreciere a consumatorilor.

Parteneriatul pe care societatea noastra la dezvoltat cu aceasta companie se intinde pe parcursul a peste 10 ani si se bazeaza in primul rand pe rezultatele bune obtinute in dezvoltarea brandurilor din portofoliu.

Mars - ciocolata:
Brandurile cu care compania Mars activeaza pe piata locala sunt branduri cu o notorietate si recunoastere mondiala , acest lucru conferind produselor sale suprematia pe piata de bare de ciocolata. In acest moment brandurile cu care Mars este prezenta in Romania pe piata de ciocolata sunt : Snikers,Mars,Twix,Bounty,Milky Way,Celebration si M&M. Snickers - este cel mai preferat brand de batoane de ciocolata si este disponibil intr-o mare varietate de forme si gramaje:   Mars - este un baton de ciocolata si caramel care a cucerit un loc aparte in topul preferintelor consumatorilor.   Twix - batoanele Twix sunt batoane formate din doi biscuiti inveliti in caramel si ciocolata - o combinatie care ofera satisfactii inedite consumatorului.   Bounty - este batonul de ciocolata si miez de cocos care a cucerit gusturile consumatorilor din intreaga lume…   Milky Way - este un baton de ciocolata cu continut ridicat de lapte, care se adreseaza in special copiilor dar si celor care vor sa-si aminteasca de copilarie.   M&M - este brandul sub care se comercializeaza cele mai amuzante bomboane de ciocolata.   Celebration - este un produs care inglobeaza toate toate batoanele Mars.