Compania Dr.Oetker - o "societate de familie cu angajament international", originara din Germania, cu sediul principal in Bielefeld,este orientata pe business-uri in mai multe domenii de activitate la nivel mondial.

Filiala din Romania este localizata la Curtea de Arges si este axata productia de produse din domeniul alimentar, Dr.Oetker fiind una din marcile cele mai indragite si recunoscute de consumatorii romani. www.oetker.ro

Dr.Oetker este unul dintre cei mai importanti si de succes furnizori din portofoliul nostru.Astfel, prin calitatea distributiei pe care o practicam si cu ajutorul notorietatii brandului "Dr.Oetker", Prexico a reusit sa obtina rezultate deosebite.
Produsele din portofoliu se comercializeaza sub brandurile "Dr.Oetker"www.oetker.ro,"Inedit" www.inedit.ro si "Vitalis" www.oetker-vitalis.ro si se clasifica in functie de adresabilitatea lor in urmatoarele grupe de produse :

Aditivi de patiserie:   Conservanti:   Decor:   Deserturi:   Mixuri pentru prajituri:   Muesli "Vitalis":   Produse din soia "Inedit": www.inedit.ro   Food Service: produse traditionale la gramaje mari destinate pentru productie (patiserii,laboratoare de prajituri,etc.)