Tymbark Maspex Romania(http://www.maspex.ro/) - este o companie romana, localizata in Valenii de Munte, Judetul Prahova si este parte a grupului de firme Mapex Wadowice(http://www.maspex.com.pl/en/) originar din Polonia.

Grupul Maspex Wadowice inglobeaza zece companii poloneze si douasprezece companii din afara Poloniei si activeaza pe piata de F.M.C.G. la nivel european cu branduri puternice - majoritatea acestor branduri fiind lideri pe pietele tarilor in care activeaza.

In portofoliul Prexico, Tymbark Maspex este prezent inca din anul 2001 si este unul dintre furnizorii cei mai importanti atat prin prisma cifrei de afaceri dezvoltate cat si prin numarul mare al segmentelor de piata acoperite de produsele Tymbark Maspex. Importanta mare in piata a brandurilor Tymbark Maspex, cat si gradul ridicat de adresabilitate a acestora se reflecta deasemenea si in numarul mare de clienti pe care reusim sa-I acoperim de aproximativ 1000. Astfel, parteneriatul pentru aria judetului Sibiu dintre Tymbark Maspex si Prexico este unul de succes, reusind in permanenta sa oferim produselor din portofoliu atat o acoperire mare a pietei de retail cat si o buna vizibilitate.

Datorita numarului mare de produse dezvoltate pe diferite segmente de piata, portofoliul Tymbark Maspex este impartit in doua divizii :
Divizia de Sucuri si Divizia de Produse uscate.

Tymbark Maspex
Divizia Produse uscate:
pe aceasta divizie Tymbark Maspex se adreseaza consumatorilor cu urmatoarele brandurile:
LaFesta, Coffeta, Brumi, Arnos, Van, Ekoland, Neptun, Kovis, Inka.

La Festa
A fost lansat in anul 1996 si este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata de instant din Romania. Sub acest brand sunt comercializate urmatoarele produse:

La Festa Hot Chocolatta: ciocolata calda plicuri de 25g in urmatoarele variante: classic, dark, alba si caramel.

  La Festa 3 in 1 si Ice Frappe: cafea instant cu adaos de lapte si zahar - pliculete in urmatoarele variante : Classic 15g, Strong Mocca 15g, Chocco 15g si Ice Frappe 18g.

  La Festa Cappucino: cappuccino instant la pliculete de 12.5g in urmatoarele variante: Classic, Frisca, Alune, Vanilie, Ciocolata si Rom.

  Coffeeta
Crema pudra de lapte Coffeeta este un supliment care confera cafelei un gust aparte.Tymbark Maspex este indiscutabil liderul si promotorul acestei categorii. Produsul este disponibil in urmatoarele variante de gramaj: plic 80g, plic 200g, plic 400g si borcan de plastic 200g.

  Brumi
Este brandul sub care Tymbark Maspex comercializeaza:

Brumi: cacao instant: pungi de 150g, 300g si borcan de plastic de 350g

  Brumi: cereale pentru mic dejun: pungi de 250g in urmatoarele variante: choco balls (cereale bilute cu ciocolata), choco shells (cereale scoici cu ciocolata), cini stars( cereale stelute cu scortisoara).

  Arnos
Este un brand romanesc, creat de producatorul de paste Arnos Oradea. Din decembrie 2007, moment in care compania Tymbark Maspex a preluat fabrica de paste si brandul Arnos, aceasta investit masiv in promovarea si dezvoltarea acestui brand. In prezent sub denumirea Arnos se comercializeaza urmatoarele produse:

Musli & Fulgi de porumb Arnos si saratele: musli in pliculete de 50g in urmatoarele variante: deliciile toamnei; magia iernii; visul primaverii; tentatia verii; fulgi de porumb pentru micul dejun in pungi de 250g; saratele cu chimen sau saratele cu cascaval in pungi de 125g.

  Paste fainoase Arnos cu ou: pungi de 400g/250g/200g: spirale, melci/patrate mari, cus cus/taitei lati, patrate mici, inele, gartene, frunzulite, fidea, alfabet.

  Paste fainoase Arnos fara ou: pungi de 400g/200g: capellini, creste, fusilli, gnocchi, penne rigatespaghetti, tagliatelle/taitei de casa, fidea de casa.

  Van
Sub acest brand se comercializeaza cacao pudra de calitate superioara - cutii de carton la urmatoarele gramaje: 75g si 200g.

  Ekoland
Este brandul sub care Tymbark Maspex comercializeaza ceai instant. Acest brand a reusit sa se impuna pe piata de ceai instant din Romania fiind un produs preferat de catre consumatorii de toate varstele. Variante - pungi de 300g cu urmatoarele arome: fructe de padure, lamaie, multivitamine, zmeura; borcan de plastic cu urmatoarele arome: fructe de padure, lamiae, multivitamine, piersica, portocale, zmeura.

  Neptun
Cu acest brand Tymbark Maspex este prezent si pe piata de conserve de peste din Romania.
Produse: hering in ulei, hering in sos de rosii, file de hering in ulei, file de hering in sos de rosii, file de macrou in ulei, file de macrou in sos de rosii, sprot afumat in ulei,s prot in sos de rosii, salata de somon mediteraneana, salata de ton mexicana, salata de ton mediteraneana, salata de hering file mexicana.

  Kovis
Sub acest brand se comercializeaza rulade simple si glazuratela 150g in urmatoarele sortimente: rulada simpla cu crema de cacao, rulada simpla cu crema de fructe de padure, rulada simpla cu crema de capsuni, rulada simpla cu crema de zmeura, rulada glazurata cu crema de cacao, rulada glazurata cu crema de cacao, rulada glazurata cu crema de caise, rulada glazurata cu crema de capsuni, rulada glazurata cu crema de visine.

  Inka
Sub aceasta denumire se comercializeaza o bautura instant preparata din plante care imita cafeaua. Fara a contine cofeina, aceasta boutura este practic un inlocuitor de cafea. Se comercializeaza in borcan de 100g in variantele pudra sau granulata si la punga de 180g pudra.